Regulament

Check-in: interval 16:00-20:00 / Check-out: interval 09:00-12:00. Pentru sosire/plecare la alte ore decat acestea va rugam discutati cu noi in momentul rezervarii sa stabilim daca este posibil sau nu.

Pentru linistea oaspetilor nostri si pentru a evita orice disconfort nu avem gratar, nu se gateste si nu se organizeaza petreceri în curte. Nu primim mai multi oaspeti decat efectivul camerelor nici contra-cost.
Pentru siguranta, persoanele care nu sunt cazate la Papion Vama Veche au acces în curte si in casa doar cu acordul nostru.
Curatenia in camere pe timpul sederii se face la cererea dumneavoastra. Aveti la dispozitie cartonasele Schimbati lenjeria / Curatati camera pe care nu trebuie decat sa le puneti pe usa in intervalul specificat pe ele.

Nu se accepta animale de companie.

Rezervarile care includ weekend-ul (mai putin de 4 nopti) se fac cu maxim 5 zile inainte de check-in.

Avansul se returneaza integral in cazul anularii cu minim 14 zile inainte de data sosirii, indiferent de data la care ati facut rezervarea. Datele de sosire si de plecare se pot modifica strict cu acordul nostru, in limita disponibilitatii. In cazul modificarii datei de sosire/ datei de plecare in timpul sejurului camera se achita integral.

 

Va multumim!

Papion Vama Veche